Fortrolighedspolitik

Hvilke oplysninger indsamler vi?
Når du besøger vores websted og bruger vores tjenester, modtager vi information om dig. Disse oplysninger inkluderer visse personlige oplysninger (oplysninger, der kan bruges til direkte eller indirekte at identificere dig) og visse ikke-personlige oplysninger (oplysninger, der ikke tillader direkte kontakt med dig). I nogle tilfælde kan vi bede dig om at give identificerende oplysninger, såsom dit navn og kontaktoplysninger, for at få adgang til visse tjenester. For at opfylde vores kontraktlige forpligtelser over for dig og til de begrænsede forretningsformål, der er identificeret nedenfor, anmoder vi om personlige oplysninger. Din videregivelse af disse oplysninger er frivillig. Hvis du vælger ikke at give de krævede oplysninger, er du muligvis ikke i stand til at få adgang til disse tjenester.

Hvordan bruger vi de oplysninger, vi modtager om dig?
Vi kan behandle dine personlige oplysninger til følgende formål:
For at behandle din online shopping på vores tjenester, herunder implementering af transaktioner og vedligeholdelse af detaljerede oplysninger om din ordrehistorik;
For at kontakte dig og give dig de produkter, tjenester, information og / eller hjælp, du anmoder om;
Administrer dit elektroniske abonnement;
Administrer din deltagelse i konkurrencer, spil og konkurrencer, og
For at løse krav, der stammer fra udførelsen af ​​aftalen mellem dig og os.

Vi kan også indsamle og behandle dine personlige oplysninger til følgende identificerede formål, hvilket er nødvendigt for at vi forfølger legitime interesser:
Sørg for, at de oplysninger og indhold, der er tilgængelige på vores tjenester, vises på en effektiv måde;
Forbedre det tøj, vi designer og / eller fremstiller for bedre at imødekomme markedets forventninger, og forbedre vores online platform for at gøre det lettere at bruge;
Beskyt integriteten og driften af ​​vores tjenester og interne operationer, herunder fejlfinding, dataanalyse, test, forskning og forbedring af tjenester;
Fortæl dig om ændringer i vores tjenester;
Indlede retssager for at beskytte din sikkerhed eller rettigheder eller sikkerheden eller rettighederne hos PacSun eller andre; og
Overhold kravene fra autoriserede retshåndhævende myndigheder.

småkager
Vi bruger cookies til at hjælpe os med at huske og behandle varerne i din indkøbskurv, forstå og gemme dine præferencer til fremtidige besøg og indsamle samlede data om webstedstrafik og webstedets interaktioner, så vi kan give dig et bedre websted i fremtiden Erfaring og værktøjer. Vi kan muligvis aftale med tredjepartsudbydere for at hjælpe os med bedre at forstå besøgende på websitet. Disse tjenesteudbydere må dog ikke bruge de oplysninger, der er indsamlet på vores vegne, til at hjælpe os direkte med at udvikle og forbedre vores forretning. Som med de fleste websteder, hvis du slukker for cookies, fungerer nogle af vores tjenester muligvis ikke korrekt. Du kan dog stadig placere en ordre ved at kontakte kundeservice.

Hvordan beskytter vi dine oplysninger?
Vi har implementeret en række forskellige sikkerhedsforanstaltninger, herunder levering af sikre servere. Alle leverede følsomme / kreditoplysninger overføres via Secure Socket Layer (SSL) -teknologi og krypteres derefter til vores database med betalingsgateway-udbydere. Kun autoriseret personale med særlig adgangsret til sådanne systemer kan få adgang til det og kræve Hold disse oplysninger fortrolige. Efter transaktionen gemmes dine private oplysninger (kreditkort, personnummer, økonomiske oplysninger osv.) Ikke på vores server. Vi udfører sikkerhedsscanninger på vores servere og websteder hver dag og udfører omfattende eksterne verifikationer for at beskytte dig online.

Dine rettigheder
Vi tager rimelige skridt for at sikre, at dine personlige oplysninger er nøjagtige, komplette og aktuelle. Du har ret til at få adgang til, rette eller slette de personlige oplysninger, vi indsamler. Du har også retten til at begrænse eller gøre indsigelse mod den videre behandling af dine personlige oplysninger til enhver tid. Hvis du ønsker at udøve en af ​​ovenstående rettigheder, bedes du kontakte os.

Hvis vi beslutter at ændre vores privatlivspolitik, lægger vi disse ændringer på siden og / eller opdaterer revisionsdatoen for privatlivspolitikken nedenfor.