Om os

ChicTilbud er en af ​​de hurtigst voksende online modeforhandlere. Vores mål er at give dig (kunde) de nyeste modestilarter af høj kvalitet til en overkommelig pris. Vores hovedkvarter er beliggende i centrum af det internationale mode-kvarter i hjertet af Hong Kong. I modsætning til traditionelle detailforretninger har ChicTilbud etableret et komplet forsyningskædesystem for at give dig konkurrencedygtige priser.

ChicTilbud giver dig unikt tøj, sko, tasker og tilbehør til tøj og andre varer. Mange andre onlinebutikker indeholder kun et par varer i en enkelt farveindstilling. Og ChicTilbud vil give dig et stort antal produkter, en masse farver og stilarter, du kan vælge. Alt herre- og dametøj, tilbehør osv. Er blevet opdateret i foråret, sommeren, efteråret og vinteren.

ChicTilbuds logistiksystem er meget godt. Vi samarbejder med ekspressfirmaer i forskellige lande eller regioner rundt om i verden for at etablere et komplet logistiktransportsystem. Vi kan sende din ordre til din angivne placering på kortest tid.

Samtidig leverer vi også kundeservice af høj kvalitet, og vi har etableret et dedikeret team for salg og eftersalgsservice for at gøre din indkøbsproces mere komfortabel og sikker. Vi har været forpligtet til at give dig 100% tilfredsstillende kundeservice.

Hvis du er interesseret i os, kan du kontakte os for mere information.

Hvis du stadig har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til dine værdifulde kommentarer.