Returnerer

Hvis du ikke er helt tilfreds med din ordre af en eller anden grund, kan du vælge retur-, refusions- og udvekslingspolitik. Varerne skal returneres i en ubrugt, ubrugt og uskadet tilstand. Vi leverer gratis retur- og bytteservice for alle ordrer inden for 30 dage. (Den 30-dages periode starter fra det tidspunkt, du modtager ordren.)

Du kan vælge retur- eller vekslingstjeneste af følgende grunde:
Varerne, der sendes, er forkerte eller beskadigede under transporten;
Du er ikke tilfreds med den ordre, du har modtaget;
Størrelsesproblem

Hvordan returnerer jeg og udveksler varer?
Kontakt os inden for 30 dage efter modtagelse af produktet og beskriv din ordre i detaljer, herunder årsagen til returnering eller bytte. For mangelfulde, forkerte eller ubeskrevne genstande, bedes du sende os et klart billede eller video af problemet.
Vores kundeserviceteam hjælper dig med at udveksle eller returnere produkter. Vi leverer en angivet returadresse til din ordre.

Bemærk, at da forskellige produkter muligvis kommer fra lagre i forskellige regioner, skal du sørge for at kontakte os for at få den relevante returadresse til din ordre.

Tilbagebetale:
For at ordren skal udveksles, vil vi udskifte og udstede din ordre inden for 1-3 arbejdsdage efter modtagelse af din vare.
For returnerede ordrer er det omtrentlige tilbagebetalt tidsinterval som følger:
Vi behandler normalt din refusion inden for 48 timer efter modtagelse af din returnerede ordre. Alle refusioner returneres ved hjælp af din oprindelige betalingsmetode.

Bemærk:
Alle returnerede og udskiftede varer kan ikke bruges. Varerne skal være i en helt ny stand, ubrugte, uvaskede og alle originale etiketter og originalemballage er intakte.